27.TAMMIKUUTA 2011 ALKAEN

Käyntejä kotisivuilla:13516 kpl

Yhteystiedot

JUHANI HIIRONEN

Aapotintie 7
90900 KIIMINKI

P. 040 138 1385
juhani.hiironen@gmail.com

ESITTELY

kennel_kehyksell.png 

 

 Tervetuloa kennel Jujujon kotisivuille.

Olen Juhani Hiironen, asun perheeni ja koirieni kanssa omakotitalossa maalaismaisemissa Kiimingissa.  Koirat ja kaikenlaiset muutkin eläimet ovat olleet aina osana elämääni. Kun olin pieni, perheeseen kuului suomenajokoira ja  silloin jo olin varma että aikuisena minulla on oma koira.

Ensimmäinen kultainennoutaja, Junninojan Fiirus ’’ Viivu’’, muutti sitten perheeseemme 1991. Myöhemmin perheessämme asustivat myös Pomeranian urokset Pikkupiskin Sakkeus ”Saku” ja Pikkupiskin Thor ”Topi”. Viivu kuoli vanhuuttaan 2004, minkä jälkeen Topi hoiteli talon koiran virkaa yksin aina kesään 2006 saakka.

Kesällä 2006 sitten muutti meille Vaalasta, kennel Rocbeesta, Rocbee  Esmeralda ''Elli''. Lisää kultaisia asukkaita taloon tuli vuonna 2008, nyt  Raahesta, Mäkiharjun kennelistä, heinäkuussa Mäkiharjun Foo Fighters ja joulukuussa Mäkiharjun Hot’n Wild. Maaliskuussa 2018 alkoi uusi aika, vanhusten seuraksi saapui Thanks Again kennelistä Birgitalta ja Sepolta uusi pentu ''Impi'' taloon. Ellille tuli vanhuus syyskesästä 2018 ja tuli aika päästää Elli viimeiselle matkalle.
elli_ja_jussi__2.jpg

Jujujon kennelnimen sain jo vuonna 1996 ja kasvattajan peruskurssin suoritin keväällä 2010.

Ensimmäiset Jujujon pennut syntyivät vuonna 1997 yhdistelmästä JUNNINOJAN FIIRUS ja FIN MVA FIN JVA SE JVA GOLDEN MIST SANTANA.

Toiveissani olisi kasvattaa terveitä, luonteeltaan tasapainoisia, ja rotumääritelmän mukaisia kultaisianoutajia. Kasvatukseni on vasta alussa, pienimuotoista ja tapahtuu kotioloissa. Koirat ovat meille ensisijaisesti lemmikkejä, perheenjäseniä ja harrastuskavereita.