27.TAMMIKUUTA 2011 ALKAEN

Käyntejä kotisivuilla:38039 kpl

Yhteystiedot

JUHANI HIIRONEN

Aapotintie 7
90900 KIIMINKI

P. 040 138 1385
juhani.hiironen@gmail.com

ESITTELY

kennel_kehyksell.png 

 

 

Tervetuloa kennel Jujujon kotisivuille.

Olen Juhani Hiironen ja asun perheeni ja koirieni kanssa omakotitalossa maalaismaisemissa Kiimingissä Oulun kaupungissa.  Koirat ja kaikenlaiset muutkin eläimet ovat olleet aina osana elämääni. Kun olin pieni, perheeseeni kuului suomenajokoira ja silloin jo olin varma, että aikuisena minulla on oma koira.

Ensimmäinen kultainennoutaja, Junninojan Fiirus ’’ Viivu’’, muutti sitten perheeseemme 1991. Myöhemmin perheessämme asustivat myös Pomeranian urokset Pikkupiskin Sakkeus ”Saku” ja Pikkupiskin Thor ”Topi”. Viivu kuoli vanhuuttaan 2004, minkä jälkeen Topi hoiteli talon koiran virkaa yksin aina kesään 2006 saakka.

Kesällä 2006 sitten muutti meille Vaalasta, kennel Rocbeesta, Rocbee  Esmeralda ''Elli''. Lisää kultaisia asukkaita taloon tuli vuonna 2008, nyt  Raahesta Mäkiharjun kennelistä, heinäkuussa Mäkiharjun Foo Fighters ja joulukuussa Mäkiharjun Hot’n Wild.

Maaliskuussa 2018 alkoi uusi aika, vanhusten seuraksi saapui Thanks Again kennelistä uusi pentu ''Impi'' taloon. Ellille tuli vanhuus syyskesästä 2018 ja tuli aika päästää Elli viimeiselle matkalle. Fiinun vuoro lähteä autuaammille maille tuli jouluviikolla 2018.

Alkukesästä 2019 muutti meille uusi asukas, Aamu vaihtoi kotia. Nyt meillä oli siis sisarukset Impi ja Aamu. Kauan ei talossa kolmea noutajaa ehtinyt olla, kun kesäkuulla oli aika luopua Hilmasta. Onneksi on kuitenkin nuo sisarukset ja niiden loputon energia.

Korona keväänä perheeseen muutti uusi pentu, nyt vuorostaan Pomeranian uros Sand Avenue's Playing hide and seek, Robi, ja Robille kaveriksi tuli 2022 keväällä Sand Avesue's Herringbone, Bone, sijoitukseen ja meille asumaan.

Jujujon kennelnimen sain jo vuonna 1996 ja kasvattajan peruskurssin suoritin keväällä 2010.

Ensimmäiset Jujujon pennut syntyivät vuonna 1997 yhdistelmästä JUNNINOJAN FIIRUS ja FIN MVA FIN JVA SE JVA GOLDEN MIST SANTANA.

Toiveissani olisi kasvattaa terveitä, luonteeltaan tasapainoisia, ja rotumääritelmän mukaisia kultaisianoutajia. Kasvatukseni on vasta alussa, pienimuotoista ja tapahtuu kotioloissa. Koirat ovat meille ensisijaisesti lemmikkejä, perheenjäseniä ja harrastuskavereita. Nyt on kaksi tervettä ja hyvänluontoista tyttöä kasvamassa ja toiveissa olisi tulevaisuudessa myös pentuja niiltä.